Loading...
Kompetenceudvikling 2018-04-10T11:38:49+00:00

Learning Center – Måden vi udvikler og forankrer

For FUGL LEONHARDT kan et kompetenceløft eksekveres på mange måder, vi arbejder med træning af medarbejder i teams og samtidig med den individuelle medarbejders tilgang til opsamling af ny viden.

For os må et par dage på kursus ikke ”bare” ende som endnu en mappe på hylden. Vi krydrer vores forløb med teoretisk og praktisk viden og tager udgangspunkt i virksomhedens værdier og DNA og i den enkelte kursists tilgang til sine arbejdsopgaver.

Alle vores undervisere kommer med gode brugbare cases fra den virkelige verden og holder sig til stadighed opdateret.

Vi anbefaler at forløbet ikke står alene og har forskellige opfølgningsmodeller således at det indlærte bliver forankret i dagligdagen.

Boost talk

 Pust nyt liv i teamet

Et Boost talk kan ses som et kick start eller en genstart af den power der udvikler sig når teamet, medarbejderne yder sit bedste – sprudler af arbejdsglæde og er gode ambassadører for virksomheden. Boost Talk´en tilrettelægges efter det emne i finder relevant – men vi er eksperter når det gælder salg, værtskab, service, motivation, forandring eller ganske enkelt en gennemgang af virksomhedens værdier/dna.  Et Boost talk varer typisk mellem 2-4 timer.

Læs også om:

Kurser for ledige >

Kontakt os

I lighed med alle vores andre services kan du regne med respons fra os inden for 24 timer

T: (+45) 77 33 00 00
E: rec@fuglleonhardt.dk