Loading...
Om os 2018-05-21T17:49:13+00:00

FUGL LEONHARDT

Rekruttering, træning, udvikling og fastholdelse i gode værdier er det grundlag FUGL LEONHARDT er skabt på.

FUGL LEONHARDTS personale og tilknyttede konsulenter er alle drevet af både stor faglighed og en passion, der gør, at de brænder igennem ved løsning af din opgave og eksekvering i din virksomhed.

Forretningsværdier og kultur

Vi arbejder målrettet og passioneret med opgaverne for at skabe det bedste resultat og værdi for både kunder og kandidater.

Ærlighed og grundighed er fundamentet i vores processer og for succes.

Vi prioriterer at arbejde systematisk og sikrer en ensartet høj kvalitet, ligesom vi lægger vægt på at give vores samarbejdspartnere en værdiskabende løsning. FUGL LEONHARDT handler hurtigt, effektivt og er gerne et skridt foran, dette uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig.

I lighed med alle vores andre services kan du regne med respons fra os inden for 24 timer

T: (+45) 77 33 00 00
E: rec@fuglleonhardt.dk

Team

 Suzette Fugl
Suzette FuglKonsulent, hele Danmark

Kontakt: +45 22 21 84 89

25 års erfaring fra servicebranchen både nationalt og international. Min karriere startede som rundrejse guide i mange fjerne lande og afsluttede med eget incoming bureau på Bali.

Læs mere om Suzette
Connie Leonhardt
Connie LeonhardtKonsulent, hele Danmark

Kontakt: +45 40 15 84 64

16 års erfaring med rekruttering, karriererådgivning, udvikling af kurser og strategi i egen virksomhed. Før det har jeg ageret i hotelbranchen i 15 år som medarbejder og leder

Læs mere om Connie
Christina Gotthard Graae
Christina Gotthard GraaeKonsulent København, Sjælland

Kontakt: +45 40 15 84 64

Når jeg underviser, afholder workshops eller holder foredrag, benytter jeg blandt andet min 24 års internationale baggrund og erfaring fra hotel og restaurationsbranchen, samt ledelse.

Læs mere om Christina
Lone Møller
Lone MøllerKonsulent Jylland & Fyn

Kontakt: +45 24 46 90 64

Uanset om jeg underviser, løser rekrutteringsopgaver eller rådgiver/coacher, så tager jeg afsæt i mine 9 års erfaring som selvstændig erhvervscoach i kombination med mine mere end 20 års erfaring indenfor hotelbranchen.

Læs mere om Lone
Katrine Gibhardt Jensen
Katrine Gibhardt JensenStudentermedhjælper

Kontakt: +45 23 81 87 86

Som studentermedhjælper hos Fugl & Leonhardt, kan jeg udleve min store interesse indenfor digitale medier og hospitality. Sideløbende, er jeg i gang med min kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS med fokus på marketing og digitale medier. Interessen for hospitality kom fra fag på CBS, samt mit studiejob hos BC Hospitality Group.

Læs mere om Katrine