FUGL LEONHARDT DINE SPECIALISTER

Bag FUGL LEONHARDT står et professionelt internationalt team bestående af en række konsulenter, som alle sammen er ansat til at gøre det de er bedst til.

Tilsammen har vi mange års erfaring indenfor REKRUTTERING, HR OPGAVER BÅDE DE BLØDE OG DE JURIDISKE, COACHING, KARRIEREUDVIKLING, RÅDGIVNING, TRÆNING og B2B SALG.

Vores erfaring er solidt opbygget fra forskellige stillinger, som HR juridisk ansvarlig i BCHG, Hotel direktør, salgsdirektør og selvstændig rekrutterings konsulent i 17 år.

Vi brænder for vores kunder, og er ubetinget tilhænger af det holistiske og relationsbaserede samarbejde. Vores kreativitet og nytænkning ligger dybt i os, og vi ser det som en gave at kunne bringe denne nytænkning med ind i alle facetter af samarbejdet.

Vi glæder os til vores samarbejde.

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig.
I lighed med alle vores andre services kan du regne med respons fra os inden for 24 timer
T: (+45) 77 33 00 00
E: rec@fuglleonhardt.dk

Teamet

 Suzette Fugl
Suzette FuglKonsulent, hele Danmark

Kontakt: +45 22 21 84 89

25 års erfaring fra servicebranchen både nationalt og international. Min karriere startede som rundrejse guide i mange fjerne lande og afsluttede med eget incoming bureau på Bali.

Læs mere om Suzette
Connie Leonhardt
Connie LeonhardtKonsulent, hele Danmark

Kontakt: +45 40 15 84 64

16 års erfaring med rekruttering, karriererådgivning, samt udvikling af kurser og strategi i egen virksomhed. Før det har jeg ageret i hotelbranchen i over 15 år som medarbejder og leder.

Læs mere om Connie
Lone Møller
Lone MøllerKonsulent Jylland & Fyn

Kontakt: +45 24 46 90 64

Som både rekrutter, underviser og coach tager jeg afsæt i 9 års erfaring som selvstændig erhvervscoach i samspil med mine mere end 20 års erfaring inden for hotelbranchen.

Læs mere om Lone
Katrine Gibhardt Jensen
Katrine Gibhardt JensenStudentermedhjælper

Kontakt: +45 23 81 87 86

Hos FUGL LEONHARDT kan jeg udleve min store interesse for digitale medier og hospitality, sideløbende med min kandidat i økonomi og virksomhedskommunikation på CBS.

Læs mere om Katrine
Maria Kvist
Maria KvistCand. Jur.

Kontakt: +45 52 48 12 12

Maria er cand.jur. og kommer fra en stilling som HR-jurist og PA for CEO’en på Kurhotel Skodsborg. Forinden har Maria været ansat som HR-jurist i BC Hospitality Group.

Læs mere om Maria