Loading...
Suzette Fugl 2018-03-22T12:29:53+00:00

SUZETTE FUGL

25 års erfaring fra servicebranchen både nationalt og internationalt. Min karriere startede som rundrejse guide i mange fjerne lande og afsluttede med eget incoming bureau på Bali. Hjemvendt til Danmark fik jeg job som Area Sales Manager I “Group & Events” for American Express. Her var jeg event og kunde ansvarlig for Norge, Sverige og Danmark. Dette job tog mig videre til Scandic Copenhagen som Director of Sales.

Drømmen om at blive selvstændig blev født og jeg stiftede Eli & Fugl ApS sammen med en kollega. Eli & Fugl´s kerneprodukter var salg, service, coaching og træning og udvikling af personale. Efter 5 år som selvstændig blev jeg tilbudt at blive Ass. Director of Sales på Crowne Plaza en del af BC Hospitality Group.

Salgsjobbet blev afløst af en stilling som daglig leder af Group HR for BC Hospitality Group – her arbejdede jeg målrettet med at strømline processer, fusioneringsopgaver, træning og trivsel, udvikling og traditionelt HR arbejde.

Jeg har fokus på at skabe succes for det enkelte menneske, hvad enten det handler om karriere rådgivning, et nyt job eller at sælge det helt rigtige produkt – jeg brænder for salg, træning og uddannelse – og finder min naturlige rytme ligger godt op af den hektiske turist og servicebranche.

Læs om Connie Leonhardt >

Læs om Christina Gotthard Graae >

Læs mere om Lone Møller>

Læs mere om Katrine Gibhardt >

Konsulent

Du er altid velkommen til at kontakte mig på
T: (+45) 22 21 84 89
E: suzette@fuglleonhardt.dk