Loading...
Kandidater 2018-01-18T11:10:41+00:00

FUGL LEONHARDT fokuserer på DIN succes!

Effektiv rekruttering bygger på engagement, tillid og troværdighed. FUGL LEONHARDT interesserer sig for DIG og assisterer gerne med at finde det rette job og virksomhed.

Vores force har afsæt i hospitality branchen, hvor vi bevæger os på alle niveauer  fra topledere til housekeeper, receptionist, kok eller tjener. Du kan løbende følge med i ledige stillinger på vores site og er dit cv i kandidatdatabasen, vil vi også kontakte dig, når vi arbejder med de efterhånden mange ikke opslåede ledige stillinger.

Er du i tvivl, om du er landet på rette hylde eller bare har behov for sparring i dit næste karrierevalg, træder vi gerne til. Vi vejleder dig i, hvordan du skriver den bedste jobansøgning, laver det stærkeste CV og gennemfører en vellykket jobsamtale. Vi er aldrig bange for at trække på vores store netværk, og vi har altid en finger på branchens puls – så vi ved, hvem og hvad der rør sig.

Vores CV-bank er opbygget, så du nemt og diskret kan indtaste dine personlige oplysninger – uanset om du er aktiv eller passiv jobsøgende. Samtidig har du mulighed for at oprette en jobagent, der hjælper dig med at finde de nyeste stillinger, der matcher din profil.

Al information behandles med stor diskretion.

Registrer dig i CV-banken

Registrer dig gerne i vores CV-bank, så kontakter vi dig, når der er en relevant ledig stilling.

Det er helt uforpligtende og fuldt fortroligt.

Registrer dig i vores CV-bank

Opdater dit CV

Har du brug for at rette eller opdatere dit CV, så klik på linket herunder.

Opdater dit CV

Nye jobs

Se de seneste stillingsopslag.

Se jobs